Aktuality

Prague Photo 2019

31.5.2019

V samostatné expozici na festivalu Prague Photo se představuje i mladá dynamická VŠKK a její katedra Fotografie a audiovize. Vystavující studenti: Jan Frýba, Eliška Horká, Tereza Hořtová, Olga Kalašová, Lukáš Kopecký, Isabel Magdič, Claudie Nováková, Kristýna Nováková, Kira Smirnova, Nikol Urbanová, Aigerim Zhumadilová. Pedagogické vedení: MgA. Marian Beneš, Ph.D., QEP; MgA. Jaroslav Fišer; doc. Mgr. Vladimír Kozlík; MgA. Marek Štim; MgA. Nikola Tláskalová.

Významně zastoupeny jsou také svými pracemi i SŠ MICHAEL reklamní a umělecké tvorby pod vedením doc. Mgr. Vladimíra Kozlíka a práce studentů VOŠ Akademie Michael pod vedením fotografa MgA. Tomáše Třeštíka, které prezentují autorské soubory v zajímavé instalační kompozici a multimediální projekcí školní díla z posledních let.

Letos se veletrhu účastní dvě desítky zahraničních i českých vystavovatelů a sto padesát autorů. Přehlídka je tradičně doplněna doprovodným programem a setkáním s autory v jednotlivých expozicích. Záštitu převzali paní Hana Třeštíková, radní hl. m. Prahy, a Pavel Čižinský, starosta MČ Praha 1.

Výstavní projekty můžete zhlédnout od 28. 5. 2019 do 2. 6. 2019, otevřeno denně 10–19 h, v neděli 10–18 h na nové adrese náměstí Republiky 7, Praha 1 (vstup z Králodvorské ulice č. 16).